Дякуємо за співпрацю!

2015-09-28

/Files/images/DSC_7419.JPG

Адміністрація КУ Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №22 висловлює свою найщирішу вдячність педагогічному колективу, батькам, учням закладу за організацію і проведення благодійного заходу «Ми роду козацького нащадки», який відбувся 24 вересня 2015 року.

Проведення свята на високому організаційному рівні дало змогу учасникам, глядачам поринути в атмосферу цікавого дійства, спортивних змагань, футбольного турніру ім. Ігоря Гольченка, географічної гри «Пошук скарбів» та флешмобу «Батьківщина – це Я…»

Мешканці мікрорайону, батьки, учні та педагогічний колектив навчального закладу стали активними учасниками благодійного ярмарку, під час якого були зібрані кошти у сумі 12 тис. 55грн., які будуть направлені на допомогу воїнам АТО, сім’ї Ігоря Гольченка, виготовлення меморіальної дошки пам’яті Ігоря Гольченка. Випускник закладу 2014 року, боєць батальйону особливого призначення «Азов» Ігор Гольченко загинув під час виконання військового обов’язку 14 лютого 2015 року біля селища Широкине Донецької області. Указом Президента України був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно. Це – справжній патріот, який любив життя й віддав його за Україну.

Хочемо відмітити роботу організаційного комітету навчального закладу на чолі з директором школи Мірошниченко Т.В.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Зборовська І.В. та вчителі Сірик Н.М., Горбань Г.Г., Коваленко С.М., Галкін С.С., Вельбой Л.І., Купіна М.С. виявили себе ініціаторами, талановитими організаторами благодійного заходу, залучивши педагогічний колектив, учнів та батьків до співпраці. Учителями фізичної культури Щоткіним В.А., Шепілем В.О. був проведений футбольний турнір ім. Ігоря Гольченка, який і надалі стане традиційним для здобуття Кубка школи.

Також заслуговують подяки класні керівники 1-11 класів школи, які зацікавили і залучили учнів та батьків до проведення свята.

Дякуємо всім небайдужим, хто відгукнувся і взяв участь у проведенні благодійного заходу, який пройшов організовано та змістовно.

Особливу подяку висловлюємо батьківській громадськості за фінансову підтримку та активну участь в організації й проведенні благодійного заходу. Сподіваємося на подальшу співпрацю з національно-патріотичного виховання молоді, популяризації здорового способу життя наших дітей. Нехай Ваша доброта, щирість повернуться вам сторицею.

Адміністрація школи, педагогічний колектив сподівається на подальшу плідну співпрацю.

відео зі свята

/Files/images/DSC_7400.JPG/Files/images/DSC_7406 (1).JPG/Files/images/DSC_7430.JPG/Files/images/DSC_7439.JPG/Files/images/DSC_7480.JPG/Files/images/DSC_7479.JPG/Files/images/DSC_7508.JPG/Files/images/DSC_7491.JPG/Files/images/DSC_7522.JPG/Files/images/DSC_7523.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 368

Коментарi