• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар-треніг "Використання посібника для тренера "Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді""

Семінар-треніг "Використання посібника для тренера "Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді""

2018-10-24

/Files/images/09.jpg

24 жовтня 2018 року учитель біології, основ здоров'я Горбань Г.Г. відвідала семінар-тренінг "Використання посібника для тренера "Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді"" на базі СОІППО.

Впровадження посібника, схваленого Міністерством освіти і науки України (Лист ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» від 19.12.2017 № 21-1/12/Г-824), здійснюється за підтримки Благодійного Фонду «Здоров’я жінки і планування сім’ї» та Міжнародної федерації планування сім’ї (IPPF).

Посібник для тренера «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді» пропонується для використання вчителями основ здоров’я, біології, правознавства, громадянської освіти, під час факультативних занять, гурткової та позакласної роботи, годин психолога, виховних годин класних керівників. Вік підлітків, на який спрямовується посібник – 15-18 років.

Кожен учасник тренінгу отримав для використання посібник для тренера «Репродуктивне здоров’я та відповідальна поведінка учнівської молоді». По закінченню тренінгу – сертифікат, який підтверджує право на використання посібника в освітньому процесі./Files/images/04.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 341

Коментарi