• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підсумки декади військово-патріотичного виховання

Підсумки декади військово-патріотичного виховання

2018-12-13

/Files/images/Декада військово-патріотичного виховання.jpg

З метою виховання громадянина-патріота, піднесення престижу та формування у молоді мотивації до служби у Збройних Силах України в закладі з 03.12.2018 року по 12.12.2018 року пройшла декада військово-патріотичного виховання до Дня Збройних Сил України.

Заходи відбувалися відповідно до плану декади й були змістовними та цікавими.

Традиційно декада розпочалася виставкою учнівських малюнків, стіннівок, проектів «6 грудня – День Збройних Сил України». Учні вітали зі святом усіх представників чоловічої статі, висловлюючи подяку та повагу нашому війську та військовослужбовцям.

Протягом декади члени учнівського самоврядування залучили учнівську молодь до акції «Дякуємо захисникам!». Учні власноруч виготовили тематичні малюнки та листівки, бажаючи нашим воїнам здоров’я, любові та миру. Учнівські роботи були передані до Сумського міського військового комісаріату.

06 грудня під керівництвом класних керівників Шапарєвої О.О. та Виноградської А.О. на високому рівні було проведене загальношкільне свято для учнів 5-х класів «6 грудня – день Збройних Сил України». Завданням заходу було розширити кругозір учнів про історію українського війська, популяризувати фізичну культуру і спорт, виховувати майбутніх патріотів держави. Учням були запропоновані різноманітні конкурси, в яких вони із задоволенням брали участь.

Цікавою і повчальною була зустріч учнів 10-11-х класів з учасником бойових дій в АТО полковником Кіченком М.В., розповідь якого була сповнена гордістю за силу Збройних Сил нашої держави, вірою в перемогу нашого народу в боротьбі за незалежність та цілісність нашої держави та гордістю за молодих хлопців, які готові віддати своє життя на захист Батьківщини.

У рамках декади у закладі пройшли конкурсні програми «Зростаємо мужніми» (1-4 класи), круглі столи «Ми майбутні захисники» (5-8 класи), диспути «На захист рідної держави» (9-11 класи).

Велику роль у військово-патріотичному вихованні, у піднесенні престижу та формуванні у молоді мотивації до служби у Збройних Силах України відіграє гурток «Майбутній воїн». Під керівництвом керівника гуртка

Ткаченка О.І. були проведені тренування зі стройової підготовки (5-8 класи).

Таким чином, завдання декади було виконано. Проведені заходи сприяли зміцненню в учнів таких понять, як національна гордість, історична пам'ять, патріотизм, підвищенню у молодих громадян почуття відповідальності за долю міста, Вітчизни.

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi