• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про відпочинок у міжнародному дитячому центрі "Артек" та українському дитячому центрі "Молода гвардія"

Про відпочинок у міжнародному дитячому центрі "Артек" та українському дитячому центрі "Молода гвардія"

2019-01-10

Шановні батькі!

Відповідно до листа Департаменту соціального захисту населення від 13.12.2018 року № 12.01-27/9734/10 роз’яснюємо Вам наступне.

Департаменту соціального захисту населення згідно з рішенням Сумської міської ради від 28.11.2018 № 4135-МР надаються повноваження щодо направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, для оздоровлення і відпочинку до дитячих центрів «Артек» і «Молода гвардія».

Відповідно до положення про порядок направлення дітей на оздоровлення та відпочинок до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» і державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів, затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 27.06.2018 № 938, мають право на отримання пільгових путівок:

- члени дитячих творчих колективів і спортивних команд - переможці міжнародних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад; талановиті та обдаровані діти - переможці міжнародних, всеукраїнських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад (путівки надаються із частковою оплатою в розмірі 20 % вартості, в 2018 році доплата складала в середньому 1,8 тис. грн.);

- члени дитячих творчих колективів і спортивних команд - переможці всеукраїнських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад; талановиті та обдаровані діти - переможці обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад (путівки надаються із частковою оплатою в розмірі 30 % вартості, в 2018 році доплата складала в середньому 2,7 тис. грн.);

- відмінники навчання; лідери дитячих громадських організацій; члени дитячих творчих колективів і спортивних команд – переможці обласних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад; талановиті та обдаровані діти – переможці міських олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад (путівки надаються із частковою оплатою в розмірі 50 % вартості, в 2018 році доплата складала в середньому 4,6 тис. грн.).

Також для ознайомлення та використання в роботі надаємо Інформаційну картку адміністративної послуги щодо направлення дітей до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» та державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія».

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi