• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про підсумки проведення в закладі Тижня безпеки дорожнього руху«Твій друг – безпечний рух!»

Про підсумки проведення в закладі Тижня безпеки дорожнього руху«Твій друг – безпечний рух!»

2019-11-20

/Files/images/01.png

З метою підвищення ефективності профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму серед учасників освітнього процесу в період з 11.11.2019 року по 15.11.2019 року в школі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху «Твій друг – безпечний рух!».

Виховна робота протягом Тижня здійснювалася відповідно до плану заходів.

Важливу роль у підвищенні та популяризації знань учнів про правила дорожнього руху у закладі відіграє загін юних інспекторів руху під керівництвом Киричок С.Г. (наказ від 03.09.2018 року №258 «Про призначення відповідального за організацію роботи загонів ЮІР та ДЮП в закладі»). Загін провів інформаційну хвилинку «Правила поведінки на вулицях і дорогах у зимовий період» (1-11 класи), якою був розпочатий Тиждень.

Здобувачі освіти мали можливість закріпити практичні навички з правил дорожнього руху під час уроків дорожньої грамоти (виховні годин, зустрічі з працівниками ДАІ, уроки першої долікарської допомоги): практичних занять «Подорож до країни дорожніх знаків» (1-4 класи), «Азбука безпеки» (5-7 класи), гри-вікторини та ігрових іспитів з ПДР (8 класи), брейн-рингу «Дорожні знаки» (9 класи), вікторини «Безпека на дорозі. Поведінка при ДТП» (10-11 класи).

Відповідно до плану організації роботи з безпеки життєдіяльності вихованців закладу», затвердженого директором закладу, класні керівники провели з вихованцями інструктажі «Правила посадки і висадки пасажирів. Дії пасажирів після виходу з транспорту. Дорожні знаки, їх призначення та місця їх установлення».

Таким чином, школярі здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров’я. Проте треба відзначити, що класними керівниками недостатньо організована співпраця з працівниками ДАІ з даного питання, що сприяло б поглибленню у вихованців умінь та навичок під час руху на дорозі.

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi