• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Єдиний національний урок «Безпечна країна»

Єдиний національний урок «Безпечна країна»

2019-11-15

15.11.2019 у закладі освіти у межах Тижня безпеки дорожнього руху був проведений Єдиний національний урок «Безпечна країна», метою якого є підвищення безпеки дорожнього руху, попередження травматизму учасників дорожнього руху, активізації роботи щодо профілактики всіх видів дитячого травматизму, збереження життя та здоров’я дітей.

Головною темою Тижня безпеки дорожнього руху стала безпека учнів на дорозі. З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в 5-Д класі був проведений урок -вікторина: "УСІ РІВНІ. БЕЗПЕКА НА ДОРОГАХ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО" (класний керівник Павленко С.М.)

/Files/images/изображение_viber_2019-11-15_13-58-52.jpg

У 9-В класі година спілкування "Правила безпечного руху пішоходів" Учні пригадали правила дорожнього руху та правила пішохода. Підготували повідомлення про дії у разі небезпеки на дорозі. Година спілкування проведена у цікавій інтрактивній формі: за допомогою сигнальних карток діти дали відповіді на запитання вікторини «Знай і виконуй правила ПДР». Такі виховні години допомагають учням бути безпечними учасниками дорожнього руху! (класний керівник Крупська Т.В.)

/Files/images/изображение_viber_2019-11-15_15-11-41.jpg


Кiлькiсть переглядiв: 228

Коментарi