• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Онлайн зустріч в межах програми «Попередження насильства серед дітей та щодо дітей у загальноосвітніх навчальних закладах»

Онлайн зустріч в межах програми «Попередження насильства серед дітей та щодо дітей у загальноосвітніх навчальних закладах»

2020-04-23

/Files/images/онлайн зустріч.jpg

Шановні колеги!

Напевно, ви погодитися з тим, що під час карантину у зв’язку з COVID-19 ми з вами переживаємо не найлегші часи. Школа перебуває у стані серйозних змін та адаптації до абсолютно нових умов навчання. Педагогам доводиться опановувати нові навички, повністю переглядати свій досвід, змінювати звичні моделі навчання і оцінювання дітей. У багатьох з нас немає розуміння того, що буде далі і чим це все закінчиться. Все це є факторами стресу та формування тривоги.

У відповідь на ситуацію, що склалася, ми шукаємо нові можливості підтримки.

В умовах карантину і обмежень ми не можемо проводити тренінги в школах. В той же час, у нас є можливості онлайн зустрічей. Наша онлайн зустріч, яку ми провели 23 квітня, допомогла нам знайти відповіді на такі запитання:

- В чому полягають особливості карантину для психіки дітей та дорослих ?

- Чому чим далі, тим складніше нам переживати карантин? Що заважає адаптації? Чому карантин може ставати фактором стресу?

- Що можна зробити вже зараз і як адаптувати дітей після карантину?

- Чому під час карантину збільшуються випадки домашнього насильства?

Онлайн зустріч відбувалася в межах програми «Попередження насильства серед дітей та щодо дітей у загальноосвітніх навчальних закладах», яку ми реалізуємо разом з фахівцями Сумського державного університету та громадською організацією «Жіночий консорціум України».

Ми вдячні нашим партнерам Юлії Савельєвій та Андріані Костенко за співпрацю та допомогу.

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi