• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Загальношкільні батьківські збори «Про організоване закінчення 2019-2020 навчального року»

Загальношкільні батьківські збори «Про організоване закінчення 2019-2020 навчального року»

2020-05-21

/Files/images/Батьківські збори онлайн.jpg

21 травня в онлайн - режимі відбулися загальношкільні батьківські збори «Про організоване закінчення 2019-2020 навчального року», на яких були розглянуті питання щодо підсумкового оцінювання здобувачів освіти в умовах дистанційного навчання та організоване закінчення 2019-2020 навчального року, проведення ЗНО в 2020 році; звільнення учнів 4-х, 9-х класів від проходження державної підсумкової атестації в 2019-2020 навчальному році та умови зарахування здобувачів освіти до 10-го класу; оздоровлення здобувачів освіти закладу під час літніх канікул, організацію змістовного дозвілля як важливу умову оздоровлення дітей та попередження правопорушень; медичний огляд здобувачів освіти; запобігання всіх видів дитячого травматизму, відповідальність батьків за збереження життя та здоров’я дітей під час літніх канікул.

В обговоренні питань взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мотречко В.В. та начальник управління освіти і науки Сумської міської ради Данильченко А.М.

Психолог школи Зеленська Н.М. надала батькам рекомендації щодо виходу з карантину (підготовка та адаптація) та психологічної підтримки дітям під час літніх канікул.

Дякуємо всім учасникам за активну участь у заході.

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi